Het was een sportieve dag voor de leerlingen tijdens de initiatie G-sport.
No Supported Files in Gallery
Het was een sportieve dag voor de leerlingen tijdens de initiatie G-sport.
De leerlingen van grootkeuken hadden voor Pasen een leuk en lekker dessert gemaakt. Witte en bruine chocolademousse met een chocolade paashaas. Het heeft de leerlingen lekker gesmaakt.
De leerlingen van het Huis hebben de nieuwjaarscadeautjes voor de leerkrachten gemaakt, dit waren bakmixen voor koekjes. Hier kwam heel wat bij kijken nl. Nutella potten verzamelen, etiketten maken, de ingrediënten afwegen, potten versieren,….
De leerlingen hebben dit met veel enthousiasme en plezier gemaakt!
Wil je deze lekkere koekjes zelf ook eens maken? Het is ook een leuk cadeautje voor moederdag!
Hieronder vind je de hoeveelheden voor een Nutella pot van 825g.
Ingrediënten
• 150g zelfrijzende bloem
• 70g bruine suiker
• 75g rietsuiker
• 70g havermout
• 60g chocolade
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175°C. Doe alle ingrediënten in een kom. Voeg 65g boter en 1 ei toe. Meng goed en vorm er kleine balletjes van. Duw ze plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes 20 minuten in de oven.
Voor meer foto’s ga naar onze facebookpagina:
SBSO Zonneweelde wordt SBSO HELIX
Ook dit schooljaar hebben heel wat leerlingen zich ingeschreven voor ‘rijbewijs op school’.
Proficiat aan
Aline Van Hoof en Dien Van Uytsel met behalen van hun Theoretisch examen.