Onderwijsvorm 4 LEF

 
Met veel trots delen we jullie graag de start mee van onze nieuwe opleidingsvorm 4 vanaf september 2024.
Dit op de leslocatie
Campus X plus.
 
OV4 LEF staat voor regulier onderwijs in een buitengewoon kader.

Binnen OV4 LEF zetten we maximaal in op ontmoeting, verbinding en afstemming tussen het regulier en buitengewoon onderwijs.
Zo kunnen we jou op een buitengewone manier
ondersteunen in de uitbouw van jouw kennis, vaardigheden en attitudes binnen het reguliere circuit.

We bereiden jou voor op een snel veranderende maatschappij. We begeleiden jou in het behalen van je diploma secundair onderwijs zodat je moeiteloos terecht kan in het hoger onderwijs of op de arbeidsmarkt. 

Bij OV4 LEF sta jij als leerling centraal. Wij verwelkomen leerlingen met een verslag buitengewoon onderwijs opleidingsvorm 4 type 4 en 9 met open armen in onze A- en B-stroom. Wij willen jouw unieke noden omarmen. Onze missie is om jou te ondersteunen in de maximale ontwikkeling van jouw kennis, vaardigheden en attitudes binnen het reguliere onderwijs. 

Er zal binnen OV4 LEF sterk de nadruk gelegd worden op de ontwikkeling van executieve functies. Door deze executieve functies te versterken willen we binnen OV4 LEF tools aanreiken zodat ze met voldoende zelfvertrouwen op termijn lessen in de reguliere klassen van X plus kunnen meevolgen of misschien zelfs volledig de overstap naar hun reguliere werking kunnen maken.

Nieuwsgierig of wil je je graag inschrijven? Neem dan zeker een kijkje op www.ov4lef.be.
Of check de Facebookpagina: OV4 LEF