Wie zijn wij

Welkom bij SBSO Helix, een school voor buitengewoon secundair onderwijs met een divers aanbod voor jongeren met specifieke onderwijsbehoeften. Bij ons kunnen ze rekenen op een op maat gemaakt traject dat gericht is op hun toekomst.

We zijn ambitieus als het gaat om de mogelijkheden en talenten van onze jongeren. We geloven dat elk individu de controle over zijn eigen leven kan en mag hebben.

Daarbij hebben we oog voor alle aspecten van het leven, zoals wonen, werken en het sociaal-culturele leven, en voor de totale persoonlijke ontwikkeling.

Ons ultieme doel is om onze jongeren op een gelijkwaardige manier te laten deelnemen aan de samenleving, elk op zijn eigen unieke manier.

Bij ons vinden ze een veilige en toegankelijke leer- en leefomgeving, waarin elke jongere maximaal gestimuleerd wordt.

Ons enthousiaste team van leerkrachten en paramedici staat klaar om op een creatieve en praktijkgerichte manier professionele begeleiding op maat te bieden aan elke jongere.

SBSO Helix is gelegen in een prachtige groene omgeving, dichtbij diverse sportfaciliteiten, en beschikt over moderne infrastructuur op een steenworp afstand van het stadscentrum van Lommel. Wil je meer informatie over de bereikbaarheid van onze school? Klik hier!

SBSO Helix is een buitengewoon pluralistische school die respect heeft voor elke levensvisie en religieuze of filosofische overtuiging.

Klik op onderstaande hyperlinks en lees meer: