Wie zijn wij

SBSO Helix is een school voor buitengewoon secundair onderwijs met een breed aanbod voor jongeren met specifieke onderwijsnoden. Zij kunnen bij ons terecht voor een traject op maat, gericht op de toekomst.

We zijn ambitieus als het gaat over de mogelijkheden en talenten van onze jongeren. We gaan ervan uit dat ieder individu de regie over zijn eigen leven kan en mag voeren.

We hebben hierbij oog voor alle aspecten van het leven (wonen, werken en sociaal-cultureel leven) en voor de totale persoonsontwikkeling.

Het uiteindelijke doel is om onze jongeren op een gelijkwaardige manier te laten deelnemen aan de samenleving, elk op zijn manier.

We bieden hiervoor een veilige en toegankelijke leer- en leefomgeving waarbij elke jongere maximaal gestimuleerd wordt.

Ons enthousiast team van leerkrachten en paramedici staan klaar om, op een creatieve en handelingsgerichte manier, een professionele begeleiding op maat van elke jongere te garanderen.

 

SBSO HELIX is gelegen in een prachtige groene omgeving vlakbij allerlei sportfaciliteiten en beschikt over een moderne infrastructuur niet ver van de stadskern van Lommel. Wil je meer info over de bereikbaarheid van onze school? Klik hier!

SBSO HELIX is een buitengewone pluralistische school met respect voor elke levensopvatting en religieuze- of filosofische overtuiging.

 

Klik op onderstaande hyperlinks en lees meer: