11de Zonneweelde Classic 2023

DE VOORINSCHRIJVINGEN ZIJN AFGELOPEN, MAAR JE BENT ZONDER VOORINSCHRIJVING ZEER WELKOM OP 4 JUNI!

De Zonneweelde Classic gaat dit jaar voor de 11de keer door!

Klik om te vergroten!

Op zondag 4 juni 2023 organiseren we onze 11de Zonneweelde Classic.
Dit jaar in de richting van Nederland! Jullie zijn welkom vanaf 8u00!

We zijn sinds 5 jaar opgenomen in het selecte groepje van classic organisaties. We zijn een  fietsevenement voor de getrainde fietsfanaat en de recreatieve fietser.

Je kan kiezen voor verschillende volledig uitgepijlde wegritten.

Je kan inschrijven voor de afstanden van 25Km, 60Km, 90Km* of 115Km* (* met bevoorrading)

Alle parcours zijn met grote signalisatie uitgepijld en lopen voornamelijk over veilige en grote paden, inschrijven kost 7€ voor niet vergunninghouders en 5€ voor vergunninghouders Cycling Vlaanderen, bevoorrading, één consumptie en verzekering inbegrepen!

In de inschrijvingshal voorzien we een QR-code met een link naar een RouteYou pagina. Daar kan je de GPX downloaden en doorsturen naar je navigatietoestel. We voorzien geen computer en kabeltjes om de GPX te downloaden en stellen de GPX ook niet op voorhand ter beschikking.

We hebben ondertussen een team dat helemaal op elkaar is afgesteld. Zo werken we samen met enkele professionele wielrenners die samen het parcours uittekenen en het zo nog aangenamer maken voor de echte kilometervreters.

bereikbaarheid

Onze school, SBSO HELIX en tevens de startplek, is makkelijk te bereiken en heeft ruime parkeermogelijkheden. Klik op het kaartje voor de contactgegevens.

Vanaf 12u start het spaghettifestijn, je kan ter plaatste eten. Voor meer info, lees verder.


Waarom organiseren we de Zonneweelde Classic?

Omwille van corona kunnen we onze Classic al enkele jaren niet fysiek organiseren en dat neemt een hap uit ons werkingsbudget voor de leerlingen.
We organiseren deze tocht dus om geld in te zamelen ten voordele van onze leerlingen.

We belonen onze leerlingen elke periode voor hun harde werk en goed gedrag. Deze beloningsactiviteiten worden niet via subsidies ondersteund.

We moeten dus zelf op zoek naar kapitaal om onze leerlingen financieel te ontlasten of om extra activiteiten in te kunnen richten.  

Op die manier kunnen alle leerlingen eens naar toneel of een film en kunnen ze mee op onze jaarlijkse Geïntegreerde Werk Periode.

Dat is een midweek naar zee, de Ardennen of een stadsklasse. Activiteiten tijdens deze week worden onder andere gefinancierd door de fondsen die we verwerven via de Zonneweelde Classic.


Fietsen is niet je ding, maar wil je de leerlingen toch steunen?

Geheel vrijblijvend kunnen jullie een vrije bijdrage leveren door een kleine som te storten op onze schoolrekening. Vergeet in de mededeling niet te vermelden dat het om een gift voor de zonneweelde classic 2023 gaat.

Vrije gift mogelijk op : BE27 0910 1942 3873
Mededeling : GIFT ZONNEWEELDE CLASSIC 2023

Ter zijde: Vanaf een gift van €50 mogen we een sponsorattest voorzien. Neem dan even contact met ons op, dan bezorgen we u een attest waarbij wij duidelijk verklaren dat u ons gesponsord heeft voor ons evenement! Dit kan via het contactformulier.

Kom een super lekkere spaghetti eten!

Vanaf 12 u kan je spaghetti komen eten. Van de voorbije jaren weten we dat deze erg in de smaak vallen en steeds snel uitverkocht zijn. Indien je zeker wil zijn van je portie na je fietstocht, kan je dit best op voorhand reserveren.

 


KLIK HIER EN BEKIJK ALLE FOTO’S EN FILMPJES VAN DE VOORBIJE EDITIES EN JE BENT METEEN OVERTUIGD!


Bekijk hier een reportage die LommelTV draaide.

lommeltv