9de Zonneweelde Classic

Wil je meteen inschrijven of al een spaghetti bestellen? Klik hier!

Met spijt in ons hart hebben we, na overleg met meerdere instanties, beslist om de 9de Zonneweelde Classic te annuleren.
Op 14 juni konden de instanties nog geen 100% garantie geven over de Corona veiligheid.
We vinden het erg jammer, maar de veiligheid en gezondheid primeren. Alvast tot volgend jaar, we communiceren een nieuwe datum zo snel mogelijk!


KLIK HIER EN BEKIJK ALLE FOTO’S EN FILMPJES VAN DE VOORBIJE EDITIES EN JE BENT METEEN OVERTUIGD!

Je hebt er zeker al van gehoord, het GDPR (of ook Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG genoemd). Dit gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Als organisatie moet wij vanaf mei 2018 kunnen aantonen welke persoonsgegevens we verzamelen, hoe we deze data gebruiken en hoe we ze beveiligen. We dragen als school privacy hoog in het vaandel, vandaar dat we ook voor onze Zonneweelde Classic wat afspraken op papier hebben gezet. Lees onze privacyverklaring hier na.

9de Zonneweelde classic

Op zondag 14 juni 2020 organiseren we onze 9de Zonneweelde Classic, dit jaar richting Nederland. We zijn sinds 3 jaar opgenomen in het selecte groepje van classic organisaties. We zijn een  fietsevenement voor de getrainde fietsfanaat en de recreatieve fietser.
Sinds vorig jaar organiseren we
een Gravel Ride van 80km. Deze Gravel Ride brengt je langst te mooiste onverharde paden rondom Lommel.

We hebben ondertussen een team dat helemaal op elkaar is afgesteld. Zo werken we samen met enkele professionele wielrenners die samen het parcours uittekenen en het zo nog aangenamer maken voor de echte kilometervreters.

Klik op de affiche om ze te openen!

Je kan inschrijven voor de afstanden van 15Km of 25Km (familietocht) , 50Km (1 bevoorrading), 90Km, 120Km (2 bevoorradingen) en een Gravel Ride van 80 Km.

Alle parcours zijn met grote signalisatie uitgepijld en lopen voornamelijk over veilige en grote paden, inschrijven kost 7€ voor niet vergunninghouders en 5€ voor vergunninghouders bereikbaarheidCycling Vlaanderen, bevoorrading, één consumptie en verzekering inbegrepen!

Er is lekkere spaghetti vanaf 12u en je kan je fiets met een gerust hart op de beveiligde parking achterlaten, ideaal om een mooie fietsdag af te sluiten!

Onze school, SBSO HELIX en tevens de startplek, is makkelijk te bereiken en heeft ruime parkeermogelijkheid. Klik op het kaartje voor de contactgegevens.

 

Bekijk hier een reportage die LommelTV draaide.


lommeltv

 

Waarom organiseren we de Zonneweelde Tour?

We belonen onze leerlingen elke periode voor hun harde werk en goed gedrag. Deze beloningsactiviteiten worden niet via subsidies ondersteund.

We moeten dus zelf op zoek naar kapitaal om onze leerlingen financieel te ontlasten of om extra activiteiten in te kunnen richten.  

Op die manier kunnen alle leerlingen eens naar toneel of een film en kunnen ze mee op onze jaarlijkse Geïntegreerde Werk Periode.

Dat is een midweek naar zee, de Ardennen of een stadsklasse. Activiteiten tijdens deze week worden onder andere gefinancierd door de fondsen die we verwerven via de Zonneweelde Tour.

KLIK HIER EN BEKIJK ALLE FOTO’S VAN DE VOORBIJE EDITIES!