12de Zonneweelde Classic 2024

Je hoeft niet vooraf in te schrijven, iedereen is op 2 juni vanaf 8u welkom op speelpleinstraat 77 in Lommel.

De Zonneweelde Classic gaat dit jaar voor de 12de keer door!

Klik om te vergroten!

Op zondag 2 juni 2024 nodigen we jullie uit voor onze 12de Zonneweelde Classic, deze keer met routes richting Turnhout!
Vanaf 8u00 heten we jullie van harte welkom.

Al zes jaar op rij behoren we tot het selecte gezelschap van klassieke wielerevenementen. De Zonneweelde Classic is bedoeld voor zowel de ervaren fietser als de recreatieve liefhebber. Kies uit diverse volledig uitgepijlde routes van 30 km, 60 km, 95 km* of 120 km* (*met bevoorrading).

Alle parcours zijn duidelijk aangegeven met grote signalisatie en leiden voornamelijk over veilige en ruime paden. Inschrijven kost slechts 7€ voor niet-vergunninghouders en 5€ voor Cycling Vlaanderen leden, inclusief bevoorrading, een consumptie en verzekering!

In de inschrijvingshal hebben we een QR-code met een link naar een RouteYou-pagina, waar je de GPX kunt downloaden en naar je navigatietoestel kunt sturen. Let op, we bieden geen computers en kabels aan voor het downloaden van GPX-bestanden en stellen deze ook niet vooraf ter beschikking.


Met een goed op elkaar afgestemd team, waaronder enkele professionele wielrenners die het parcours ontwerpen, zorgen we ervoor dat de Zonneweelde Classic een plezierige ervaring wordt voor zowel doorgewinterde kilometervreters als beginners.

Onze school, SBSO HELIX, tevens het startpunt, is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over ruime parkeermogelijkheden. Vanaf 12u start het spaghettifestijn, waar je ter plaatse kunt genieten van een smakelijke maaltijd.

bereikbaarheid

Klik op het kaartje voor de contactgegevens.


Waarom organiseren we de Zonneweelde Classic?


We organiseren deze tocht dus om geld in te zamelen ten voordele van onze leerlingen.

We belonen onze leerlingen elke periode voor hun harde werk en goed gedrag. Deze beloningsactiviteiten worden niet via subsidies ondersteund.

We moeten dus zelf op zoek naar kapitaal om onze leerlingen financieel te ontlasten of om extra activiteiten in te kunnen richten.  

Op die manier kunnen alle leerlingen eens naar toneel of een film en kunnen ze mee op onze jaarlijkse Geïntegreerde Werk Periode.

Dat is een midweek naar zee, de Ardennen of een stadsklasse. Activiteiten tijdens deze week worden onder andere gefinancierd door de fondsen die we verwerven via de Zonneweelde Classic.


Fietsen is niet je ding, maar wil je de leerlingen toch steunen?

Geheel vrijblijvend kunnen jullie een vrije bijdrage leveren door een kleine som te storten op onze schoolrekening. Vergeet in de mededeling niet te vermelden dat het om een gift voor de zonneweelde classic 2024 gaat.

Vrije gift mogelijk op : BE27 0910 1942 3873
Mededeling : GIFT ZONNEWEELDE CLASSIC 2024

Ter zijde: Vanaf een gift van €50 mogen we een sponsorattest voorzien. Neem dan even contact met ons op, dan bezorgen we u een attest waarbij wij duidelijk verklaren dat u ons gesponsord heeft voor ons evenement! Dit kan via het contactformulier.

Kom een super lekkere spaghetti eten!

Vanaf 12 u kan je spaghetti komen eten. Van de voorbije jaren weten we dat deze erg in de smaak vallen en steeds snel uitverkocht zijn. Indien je zeker wil zijn van je portie na je fietstocht, kan je dit best voor je vertrek reserveren.

 


KLIK HIER EN BEKIJK ALLE FOTO’S EN FILMPJES VAN DE VOORBIJE EDITIES EN JE BENT METEEN OVERTUIGD!


Bekijk hier een reportage die LommelTV draaide.

lommeltv